Nu kan man föranmäla sig till årets kappseglingar

Nu är det svårt att tro att man ska sjösätta om några månader. Vi hade -23 här i morse. Vi får hoppas att snön smälter fort så vi kan börja vårrusta våra båtar snart.

Nu kan man föranmäla sig till årets kappseglingar, både SM och övriga. Hör gärna av er om jag har missat någon tävling, så lägger jag upp den i listan.

När jag uppdaterade hemsidan, så försvann av någon anledning alla föranmälda till SM. Jag har fyllt i dom båtar som jag visste skulle komma, men det saknas några. Så gå gärna in och kolla så att ni är anmäld. Jag har även delat upp föranmälan till SM och övriga regattor på två olika sidor, för att detta problem inte ska upprepas.

För er som har planerat att vara med på SM och inte har föranmält er, så ber vi er vänligen att göra det snarast. I och med förra årets dåliga deltagande på SM i Lysekil, så har vi ju som alla vet krav på att fylla upp minst 20 båtar. Men det är ju minst 30 båtar vi ska bli i år, eller hur?! Så skynda in och föranmäl er nu!

Till föranmälan SM 9-12 augusti

Till föranmälan övriga båtar

Vänliga hälsningar

Philip Karlberg, Luffa SWE187
Webmaster

Lämna ett svar