Inbjudan SM 2019

HEJ

Sedan en vecka tillbaka är anmälan till SM i Stenungssund öppen. SM startar torsdagen den 8 augusti med registrering, tune up race och invigning, själva kappseglingarna seglas fredag den 9:e, lördag den 10:e och avslutas söndagen den 11 augusti.

Lördag den 10 augusti är det regattamiddag, som alla smaragder är inbjudna till, så även om ni inte kan segla SM, segla till Stenungssund med er smaragd. Förbundet står för middagen för alla medlemmar som kommer seglandes med smaragd till regattamiddagen.

Är du ett Ulf Lundell-fan? Då kan vi tipsa om att det är en konsert med honom på fredag den 9 augusti på Stenungsbaden (ca 300 m från båthamnen).  Konserten påverkar dock tillgången på övernattning i Stenungssund under SM-helgen, så det kan vara bra att vara ute i god tid om ni vill boka boende?!

Tills sist en vädjan, har ni bestämt er för att segla, anmäl er med en gång! Då blir det lättare för oss att få en överblick över hur många som kommer. Vi har även i år som mål att vara minst 15 smaragder, som är gränsen för få behålla SM-status.

Det kommer som vanligt gå att söka transportbidrag för långväga deltagare, vidare finns det möjlighet att hyra båt för SM, kontakta styrelsen (Jonas G) för mer info.

Vill du segla SM men saknar besättning? Även här är det att ta kontakt med styrelsen (Jonas G) som gäller, kanske kan vi hitta en besättning åt dig?!

Info SM finns här:
https://idrottonline.se/StenungsundsSS-Segling/Kappsegling/SMSmaragd

Inbjudan hittar ni här:
https://idrottonline.se/StenungsundsSS-Segling/globalassets/stenungsunds-ss—segling/dokument/kolbat/2019/inbjudan-smaragd-sm-2019-ver-2019-05-06.pdf

Anmälan ligger här:
https://seglingsresultat.se/sms191/registration

Lista på anmälda deltagare finns här:
https://seglingsresultat.se/sms191/result/participants

 

ELMA
SWE 66
Jonas Granhed

 

 

Lämna ett svar