Transport för västkustbåtar till och/eller från SM

I år kommer som bekant SM köras i augusti i Lidingö SS regi. Ett problem som dykt upp är att det är helgen före västkustens största kappsegling Tjörn Runt.

Nu har vi lyckats lösa detta problem, vi har gjort upp med en båttransportör som kommer köra ner direkt efter att SM är avslutat så att alla i god tid ska vara på plats inför Tjörn Runt. Förra året hade ostkustarna samma problem med en viktig kappsegling på oskusten helgen före SM och även då fick vi hjälp av samma transportföretag som skötte det hela på ett mycket bra sätt så att alla båtar var nere i tid.

Vi har fått ett pris på 6000 kr per resa, alltså 12.000 kr t o r vilket vi tackar särskilt för. Smaragdförbundet bidrar sedan med ett resebidrag som har varit 3000 kr under ett antal år där styrelsen nu försöker få ihop en höjning till 4000 kr men detta får vi återkomma om.

Ni på västkusten som har funderingar på att komma till årets SM hör av er till johan.fellbom (snabel a)x3mtool.se eller på tel 0708-665545. Vi vet att det är flera båtar som tänker komma upp och det är bra om vi vet ungefär hur många det blir, i det här läget är det inget bindande.

Hälsningar
styrelsen

Lämna ett svar