SSS i Rastaholm 17-18 september

Nästa helg är det dags för den sista och enda riktiga bankappseglingen på ostkusten. Då avgörs DM Ost. Hela 12 båtar är föranmälda. Riktigt kul, med tanke på hur deltagandet har varit tidigare på säsongen. Johan Carstam, som har haft båten på land i sommar, har nyligen sjösatt endast för denna tävling! Så skynda nu och anmäl er ni också, så ni slipper vara bittra och sura hela vintern att ni missade den sista regattan.

Anmäl er genom att kontakta SSS här

Regattamiddag
På lördagkvällen blir det sedvanlig regattamiddag på Rastaholms värdshus. Man bokar middagen själv, men vi kan väl föreslå att alla bokar bord till 19.30? http://www.rastaholm.nu/

Utmaning
Olle Pettersson kom med en bra idé för några dagar sen. Han tyckte vi som kommer österifrån (som ska genom slussarna) borde ha en tävling från Slussarna till Rastaholm. Om inte annat kan det ju vara bra att kolla båtfarten. Så för er som antar utmaningen, samlas vi utanför broöppningen vid Danvikstull kl. 14.00 på fredagen. Hoppas tiden är ok, Olle.
Notera att slussarna är stängda mellan 15.30 och 19.00 (så har det i alla fall varit tidigare år). Man måste alltså ha kommit igenom slussarna innan kl.19.00! Annars blir man instängd mellan slussarna, vilket en del har fått erfara…

Lämna ett svar