Mer om SM

Aros-beskurenFrukos & Lunchpaket
Det kommer att finnas möjlighet både till frukost och lunchpaket på Broken, men det krävs att du beställer och betalar i förväg. Läs därför informationen på NSS hemsida noggrant om du är intresserad av lunchpaket och frukost.

Regattamiddag
Regattamiddagen på lördagen den 9/7 kostar 250:- per person. Även den skall förbeställas och betalas i förväg.

Tenderbåtar
Från och med den 6/7 till och med den 9/7 kommer tenderbåtarnas hamnavgift rabatteras och det kostar då 70:- per natt för tenderbåtar. Rabatten gäller dock bara en tenderbåt per tävlande båt. Övriga, gästande båtar betalar 160:- per natt i mån av plats.

After Sail
Varje kväll, onsdag till lördag blir det after sail med tända grillar och Pub.

Ta sig dit & därifrån (landvägen)
Transporter till och från Broken kommer att ordnas till  Svärdsklov (eller Sjöliden), Onsdag till söndag.

LÄS ALL INFO
Läs mer om SM på Nyköpings SS hemsida, Inbjudan hittar du här, och information hittar du här.

Mätbrev
Giltigt mätbrev krävs för att delta på SM. Om du redan har mätbrev utfärdat av Smaragdförbundet kommer vi att administrera så att det finns tillgängligt för tävlingsledningen. Om båten är inmätt men mätbrevet är registrerat på en tidigare ägare, måste du registreras på mätbrevet. Det ombesörjer vi på Broken. Om du inte vet om mätbrev är utfärdat till din båt, ta kontakt med Tekniska kommittén eller Marcus i god tid före SM.

OBSERVERA
att alla i besättningen bör vara medlem i en båtklubb ansluten till Svenska Seglingsförbundet. Om någon i besättningen inte är det kan ansökan om medlemskap i Viggbyholms SS göras här, för 150:- per år.

Tävlingslicens
Från och med i år krävs det en tävlingslicens för att delta i nationella och internationella tävlingar. SM är en sådan tävling. Du skaffar tävlingslicens genom SSF. Läs mer om tävlingslicens och teckna en här.

/Webansvarig

Lämna ett svar