Regelkväll för kölbåtsseglare

Välkommen till en kväll att förkovra dig i kappseglingsrelger.

Vi vänder oss både till de som är sugna på att börja kappsegla och vill känna sig säkra i de situationer som kan bli aktuella på Lidingö Runt, Ornö Runt och bankappseglingar och till er mer rutinerade kappseglare som behöver en genomgång av nyheterna i 2013 års regler. Genomgången kommer att vara till nytta både för rutinerade rorsmän och nya gastar inför sommarens kappseglingar.

Instruktör för kvällen är Bengt O. Hult, en av landets främsta regelexperter. Han har sysslat med kappseglingsregler i årtionden och suttit i otaliga internationella regelkommittéer. Bengt har översatt och skrivit flera böcker inom sjösport och kappsegling.

Tid: Torsdag den 14 mars kl 18.00
Plats: Sveavägen 98, Stockholm (mitt emot Handelshögskolan)
Anmälan: Mail till finance@h-boat.se – Berätta hur många i besättningen som kommer
Kostnad: Täcks av Svenska H-båtsförbundet

/Michael

Lämna ett svar