Smaragdcupen, Ost

Nu när Höstrasta är seglad innebär det också att årets alla seglingar i Smaragdcupen Ost är seglade. Årets vinnare i Smaragdcupen Ost blev SWE-138, Michael Skarped med besättning! Grattis! SWE-138 har haft en mycket bra säsong och vunnit både Lidingö Runt och Vikingaregattan.

Tvåa i cupen blev SWE-56, Lars G Karlsson, som bl.a. vann Ornö Runt. En stor eloge ska trean i cupen ha; Johan Carstam som dels vann Höstrasta och som dessutom är den enda som har seglat alla 5 tävlingar som ingår i cupen! För mera detaljer, se bifogat blad! Prisutdelning kommer att ske på Smaragdförbundets årsmöte som preliminärt kommer att bli den 14:e november.

Totalt har 28 båtar varit med på någon tävling i cupen och 9 båtar har seglat 3 tävlingar eller mer, men hur ska vi få fler båtar att komma på cup-seglingarna? Skriv gärna in en kommentar till det här inlägget!

Viktor Lundgren, SWE-12

Lämna ett svar