SSS Höstregatta 15-16:e september

Efter SM är det nu dags för den sista Smaragdtävlingen på ostkusten i år, SSS Höstrasta! Den går av stapeln på Björkfjärden, Mälaren utanför Ekerö helgen den 15-16/9. Förra året var vi hela 12 Smaragder som deltog och det vore fantastiskt kul om vi kunde överträffa det i år. Förutsättningarna verkar finnas eftersom det i skrivande stund är hela 11 båtar som är anmälda på föranmälningslistan.

På lördagskvällen brukar vi äta gemensam middag uppe på värdshuset och även i år har vi förhandsbokat ett antal platser på den trevliga restaurangen. Höstrasta är också den sista tävlingen i Smaragdcupen Ost som i år verkar bli en kamp mellan SWE-56 ”Oriole” och SWE-138 ”Savannah”. De tre bästa tävlingarna (av fem) under säsongen räknas.

Så ta sista chansen att komma ut på banan i år, det brukar vara ett väldigt trevligt arrangemang! Anmälan görs senast den 12/9 här

Hör av er om ni har några frågor!
Viktor Lundgren, mobil: 070-868 00 70

Lämna ett svar