Träningsseglingar med Gunnar Hansson i Österskär

Bättre sent än aldrig, sägs det ju. Och nu äntligen kommer den formella inbjudan till Smaragdförbundets träningar med Gunnar Hansson måndagen 10/6 och Onsdagen 12/6.

Gunnar är Sail coach på Svenska Seglarförbundet och har hjälpt oss flera år i rad.

Vårt mål är att hela tiden utveckla klassen genom att bredda våra kunskaper. Träningsseglingarna är en mötesplats för nya och mer erfarna seglare.  Där vi lär av varandra och utvecklas tillsammans. Därför vill vi samla så många båtar och besättningar som möjligt. Ju fler vi är desto mer kommer vi kunna dra nytta av träningarna.

Förra året var det flera rorsmän och gastar som kom till träningar utan båt, det gick bra för vi lyckades skapa nya besättningar på de båtar som vi hade tillgång till. Vi hoppas att vi kan lösa det på samma sätt i år, därför är det väldigt viktigt att ni anmäler er till mig, Johan C.
Skicka er anmälan till johan.carstam@hotmail.com alternativt ring 0703324814.

För de som inte har sin båt i närheten av Trälhavet så finns det plats på vår brygga från helgen innan till helgen efter vi kör seglingarna. Bryggan kommer att vara utgångspunkten för samlingar inför och efter träningarna.

Smaragdförbundet arrangerar träningarna och står för kostnaderna.

Samling kl. 17:00 plats Annavägen 5 Österskär

Vi har lagt träningsseglingarna i anslutning till Vikingaregattan och hoppas i och med det att vi också kommer få ett stort deltagande på den regattan.

Välkomna
Johan

Lämna ett svar