Om torget

Pga enorma mängder spam, så har vi tvingats införa att man måste registrera sig för att kunna skriva några inlägg i forumet. Dessutom måste vi personligen godkänna registreringen innan ni kan skriva något. Och i vissa fall kan detta ta någon dag eller två beroende på hur upptagna vi är.

Som det har varit tidigare, så har vi varje dag fått radera mängder med spam innehållande viagra, illegala bilförsäkringar m m. Så tyvärr måste vi ha det så här i fortsättningen.

Jag föreslår därför att alla medlemmar registrerar sig i förväg, så att ni snabbt kan använda forumet när ni behöver det. Om ni har en konstig email-adress som t ex bara består av siffror och förkortningar, eller ett väldigt utländskt klingande namn, så är risken att jag kommer att tro att det är en spam-registrering och inte godkänna registreringen. Lika så gäller användarnamnet ni väljer. Om ni trots allt har en sådan emailadress, så maila mig gärna på smaragdforbundet@gmail.com, och förklara att detta är er emailadress. Användarnamnet bör helst vara ert fullständiga namn.

Observera att annonser på Torget fortsättningsvis kommer att ligga kvar i c:a en månad om du inte själv tar bort den först. Därefter rensas dom bort och du får lägga upp en ny annons om ditt intresse kvarstår.

/Webmaster

Ni kan registrera er på länken nedan.

[mingleforum]

 

Lämna ett svar