Prisutdelningen

Prisutdelningen

Johan C med besättning
Michael med besättning (foto: Håkan Andersson)

Efter seglingarna på söndagen förrättade Michael prisutdelningen för bankappseglingen. Det skedde på den för oss reserverade bryggan i “Fladen” på Lökholmen, där många av oss nu legat sedan torsdagen. Den preliminära resultatlistan som presenterades under prisutdelningen innehöll några mindre fel som nu har justerats.
Mycket välförtjänt vann Johan C med besättning första pris med serien 2-1-2-1-1-DNS. “Dusk to Dawn” var ganska ohotade, fem poäng före tvåan, Michael i SWE 138 “Savannah” och ytterligare 2 poäng före Viktor i SWE 12 “Emeraude” som var trea. Den fullständiga prislistan hittar du under menyn “Jubileumsregatta” eller så klickar du här.

Så skingrades alla arton Smaragder för “vinden” och var och en åkte hem till sitt för den här gången.

Viktors besättning (foto: Håkan Andersson)

Styrelsen vill påminna om Askrike höstsegling 21 – 22 september och Oktoberpokalen i Saltsjöbaden 28 – 29 september. Båda seglingarna ingår i “Ostcupen” och det vore himla roligt om alla som varit med i Sandhamn kunde skaffa sig resultat i “Ostcupen” också. (Man måste delta i minst tre seglingar för att få räkna resultat i cupen.)
Föranmäler dig till seglingarna i höst gör du här.
Jag vill också passa på att tacka styrelsen och Johan C för ett fantastiskt trevligt och lyckat arrangemang. Jag tyckte att det var otroligt roligt och lärorikt att få träffa så många Smaragdseglare på en gång.

/Håkan
SWE 105

Lämna ett svar