Smaragdförbundets årsmöte 14/12

Snart är det dags för Smaragdförbundets årliga årsmöte. Och i år gästas vi av ingen mindre än legenden Mange Olsson! Som vanligt kommer vi att rösta om diverse motioner och styrelsemedlemmar, så det är viktigt att alla kommer!

Tid: 18.00 den 14:e december.
Plats: Göta SS klubblokal, Spinnhuset på Långholmen.

För er som inte har varit där tidigare så är Spinnhuset en del av det gamla fängelset och Spinnhuset ligger i det Nordöstra hörnet av den gamla fängelsegården (där Götas båtar står under vintern).

Vägbeskrivning: Ta den lilla bron över till Långholmen (den västra av de 2 broar som finns) som leder in på Alstaviksvägen, därefter första vänster och följ Långholmsmuren. När det blir en öppning i Långsholmsmuren, sväng höger in på fängelsegården och leta dig fram! (Den karta som finns på hitta.se markerar fel läge för Spinnhuset)
Smaragdförbundet kommer att ordna fika mellan mötet och föredraget och det kommer även att säljas öl till självkostnadspris. För att veta hur mycket förnödenheter vi ska köpa, var vänlig gå in under föranmälan och anmäl hur många som kommer från din båt. Gastar är väldigt välkomna till mötet och föredraget, men på årsmötet har endast medlemmar i förbundet rösträtt.

Vi ses!

Lämna ett svar