Årsmöte – med Mange Olsson!

Onsdagen den 14:e december kl 18.00 hålls årsmöte i Smaragdförbundet och efter mötet kommer Mange Olsson att hålla ett föredrag, framförallt om Volvo Ocean Racing.
Årsmötet kommer att hållas i Göta SS klubblokal, Spinnhuset, på Långholmen. För er som inte har varit där tidigare så är Spinnhuset en del av det gamla fängelset och Spinnhuset ligger i det Nordöstra hörnet av den gamla fängelsegården (där Götas båtar står under vintern).

Vägbeskrivning: Ta den lilla bron över till Långholmen (den västra av de 2 broar som finns) som leder in på Alstaviksvägen, därefter första vänster och följ Långholmsmuren. När det blir en öppning i Långsholmsmuren, sväng höger in på fängelsegården och leta dig fram! (Den karta som finns på hitta.se markerar fel läge för Spinnhuset)
Smaragdförbundet kommer att ordna fika mellan mötet och föredraget och det kommer även att säljas öl till självkostnadspris. För att veta hur mycket förnödenheter vi ska köpa, var vänlig gå in under föranmälan och anmäl hur många som kommer från din båt. Gastar är väldigt välkomna till mötet och föredraget, men på årsmötet har endast medlemmar i förbundet rösträtt.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar