Vikingaregattan blir DM Stockholm!

Eftersom Höstrasta ställde in i höstas och känns lite osäkert just nu så har vi beslutat att Vikingaregattan blir Stockholms distriktsmästerskap i år. Så nu hoppas vi att vi får ihop ordentligt med båtar, inklusive Mälarbåtarna som brukar segla Höstrasta.

Förr var Vikingaregattan en klassiker i Smaragdförbundet som samlade många båtar och i år vill bli minst lika många i år! Ett utmärkt tillfälle för nya Smaragdägare att prova att segla bankappsegling och få tips på hur man får fart på båten.

Vikingaregattan seglas 3-4 juni och arrangeras av Vikingarnas Segelsällskap och utgår från Hundudden utanför Djurgårdsbrunn. Ett riktigt trevligt arrangemang med luriga vindar som kan få den sämste att vinna!

Anmäl dig här

OSA på vårt event på Facebook

Lämna ett svar