Vårens program på Ostkusten

Pubträffar – Lär känna andra Smaragdseglare nya som gamla.

Ställ frågor och jämför lösningar, snacka segel, segling och trimtips mm. 9/3 på Blå dörren, Södermalmstorg. Övriga pubkvällar i vår är 30/3 och 27/4. Vi återkommer om tid och plats för dessa.

Vårträff på North Sails

Segelmakarträff 4/4 på Lidingö. Henrik Ottoson, SM-vinnare i Smaragd håller föredrag om segelmaterial, skärningar, sömmar och särskilt om design av segel förr Smaragden.

Lär dig allt om segeltrim, bukdjup och hur man ska trimma Smaragdens segel i olika vindar. Henrik är smaragdägare och en fena att få fart på den så passa på att fråga allt du grunnat på. Med lite tur får du även rabatt på nästa segel. Samåk gärna från Ropsten – flera av oss kör. Vi återkommer om tid.

Gullviverallyt 18-21 Maj

Just nu är 7 Smaragder anmälda till en av Ostkustens största tävlingar, och det går fortfarande att anmäla sig! Familjesegling med ca 110 båtar, 400 vuxna och 100 barn. Trevligt SRS-race med riktigt duktiga seglare i topp.

gullviverallyt.se

Träningar på Djurgården hos Vikingarnas Segelsällskap

Torsdag 25/5, tisdag 30/5, torsdag 1/6. Alla är välkomna med eller utan båt. Vi får ligga fritt med båtarna och kom på de träningar du kan. Ett bra tillfälle för Smaragdspekulanter att prova båten. Segelcoach från Svenska seglarförbundet lär oss segla bättre och vi kan jämföra trimlösningar mm mellan båtarna

Vikingaregattan 3-4/6

Vikingarnas Segelsällskap på Hundudden. Passa på att tävla i en opretentiös bankappsegling. Helgen efter träningarna tävlar vi mellan Djurgården och fjäderholmarna. Trevligt och med luriga vindar som kan få den sämste att vinna. Vi seglar egen klass!

Smaragden fyller 50 år!

Detta vill vi fira med en jubileumsregatta Sandhamn 22-23/7 2023. Vi anordnar en träff i Sandhamn med tävlingar, grillkvällar och fina priser. Boka in i semesterkalendern redan nu. Vi återkommer med exakt program.

Lämna ett svar