Gullviverallyt 2020

Nu på tisdag den 18/2 öppnar anmälan till årets Gullviverally, och vi ser ut att bli många Smaragder i år. Det skulle vara fantastiskt kul om vi kunde bli över 10 båtar! Vi vet redan att ett 10-tal båtar är intresserade, och nu gäller det att se till att alla anmäler sig och faktiskt kommer också. Till Kolfiberrodret är vi redan 8 anmälda båtar så det känns som vi har ett bra flyt just nu!

Så ni som inte redan har planerat att anmäla er, ta en funderare att anmäla er årets utan tvekan trevligaste race. Barn eller utan barn, racebåt eller cruisingbåt, det spelar ingen roll. Denna tävling är verkligen för alla. 

Här kommer inbjudan som precis är publicerad.

Inbjudan

För att anmäla sig så måste man först anmäla sin epost för prenumeration, för att man på anmälningsdagen ska få ett mail med en länk till anmälan. Detta gör man här. Och kom ihåg att hänga på låset när anmälan öppnar den 18 februari kl 06:30:00! Det brukar bli fullt på en timme (ca 120 båtar). Det är betalningen av anmälningsavgiften som avgör, så se till att betala den så fort som möjligt också.

Lämna ett svar