Gullvivan

Foto: Markus Månson

Gullviverallyt är en kappsegling som passar alla – även familjer!. Det går i Kristihimmelfärdshelgen, 10-13 maj.
Det är flera Smaragder anmälda, med det finns plats för fler. Om du vill efteranmäla dig, ta kontakt med Markus, tel. 070-491 36 01.

“Under dagarna står kappseglingen i centrum. För att göra det mer intressant att kappsegla med familjen som besättning finns ett speciellt vandringspris för bästa familjebåt. Väl i hamn ändras atmosfären från tävling till en härlig sammanhållning bland båtarna med mycket eftersnack och bortförklaringar. Varje kväll är det prisutdelning både för kappseglingen och för barnens egen frågetävling under dagarna. Kvällarna fortsätter med trevlig gemensam samvaro och tipspromenader, men höjdpunkten är lördagens räkfest.”
Vill du veta mer? Läs på Gullvivans hemsida.
/
Håkan

Lämna ett svar