Deadline!!

Som ni säkert har sett i inbjudan och bekräftelsen på anmälan så finns det möjlighet till frukostbuffe och förberedda lunchpaket på SM.
frukostEftersom SM arrangeras på en ö långt ifrån det mesta så måste allting inhandlas och transporteras ut av några få personer i båtar under en längre period innan SM. Därför måste arrangören i god tid veta hur mycket som ska inhandlas, seglas ut och prepareras ute på Broken. Det blir ett stort antal matkassar och smörgåsbredarna måste optimeras. Dessutom blir det traditionsenlig middag på Lördag kväll och därtill måste också planeras och inköpas.
Därför ber jag de som vet hur många ni blir och kan förboka att göra det så snart som möjligt.

lunchpaketFrukost och matpaket
Frukost buffén kostar 60kr/per person och dag och lunchpaketen kostar 60kr/st
Ni måste föranmäla er separat på mail sekr@nyss.nu.
Namn samt antal frukostar respektive antal matpaket skall tydligt framgå i mailet, senast 2016-06-17. Betalning sker separat för detta vid registreringen på Broken, (anmälan är bindande).

Foto: Philip Karlberg
SM 2009 (Foto: Philip Karlberg)

Regattamiddag
På lördagskvällen får ni inte missa regattamiddagen i klubbhuset där både tävlande och anhöriga självklart är lika välkomna. Efter middagen bjuds dans till levande orkester. Middagen kostar 250kr per person och förbeställs enligt nedan.
Anmälan till regattamiddagen sker med inbetalning till Nyköpings Segelsällskaps bankgiro och skall vara betald senast 2016-06-17.
Avgiften betalas separat (ej ihop med anmälningsavgiften till SM), på bankgiro 753-5305 Nyköpings Segelsällskap och skall tydligt märkas med ”Regattamiddag” och namn på betalare samt hur många personer som skall gå.
Deadline är den 17:e för beställningarna och jag tror inte det går att klämma in eftersläntare.

Vi ses på SM
Ordf Markus

Lämna ett svar