Studiebesök på varv!

Plast & MarinteknikSmaragden firade 40 år förra året och många av båtarna åldras med charm. Skulle båten behöva lite mer professionell kärlek så kan den hamna hos Arne Olsén på Plast och Marinteknik. Smaragdförbundet och Plast och Marinteknik bjuder därför in till en varvskväll torsdagen den 9/10 kl. 18.30 på varvet, Rörvägen 58, Jordbro industriområde i Haninge
(karta: http://www.arneolsenab.se/kontakt/).
På programmet står en föreläsning om lagningar och annat varvsarbete, ett besök bland pågående projekt och – om vi har tur – en titt på ett par Smaragder som ligger för lagning just nu.
Föranmälan till mattias@wiggberg.net (Smaragd 79) senast den 7/10. Antalet platser är begränsat. Smaragdförbundet gillar miljön och samåker gärna, så anmäl om du har bil med platser över så försöker vi koordinera för dem som inte har.”
Du kan läsa en presentation av Arne och hans företag här intill.

/Mathias
SWE 79

Lämna ett svar