Träningsseglingar med Gunnar Hansson i Österskär

IMG_9784Smaragdförbundets “årliga” träningar med Gunnar Hansson kommer att hållas onsdagen den 11/6 och torsdagen den 12/6.
Ett av Smaragdförbundets mål är att hela tiden utveckla klassen genom att bredda våra kunskaper. Träningsseglingarna är en mötesplats för nya och mer erfarna seglare.  Där vi lär av varandra och utvecklas tillsammans. Därför vill vi samla så många båtar och besättningar som möjligt. Ju fler vi är desto mer kommer vi kunna dra nytta av träningarna.
Gunnar Hansson

Gunnar Hansson är SSF Sailcoach för Stockholmsregionen. Han är en ”Tusenkonstnär” inom seglingen med flera mästerskapstitlar i skilda klasser, och har arbetat som segelmakare med mera. Han har under åren haft kontakt med ett fyrtiotal klubbar och klassförbund. Ett av hans mål är att få igång kappsegling med fler entypsklasser, även kölbåtar, och fler vuxenseglarskolor. Gunnar har hjälpt Smaragdförbundet på Ostkusten med träningskvällar flera år i rad.
Förra året var det flera rorsmän och gastar som kom till träningar utan båt, det gick bra för vi lyckades skapa nya besättningar på de båtar som vi hade tillgång till. Vi hoppas att vi kan lösa det på samma sätt i år, därför är det väldigt viktigt att ni anmäler er i förväg.
Skicka er anmälan till johan.carstam@hotmail.com alternativt ring 070 – 332 48 14.
För de som inte har sin båt i närheten av Trälhavet så finns det plats på vår brygga från helgen innan till helgen efter vi kör seglingarna. Bryggan kommer att vara utgångspunkten för samlingar inför och efter träningarna.
Smaragdförbundet arrangerar träningarna och står för kostnaderna.

Samling: kl. 17:00
plats: Annavägen 5 Österskär

Välkomna
/Johan Carstam

Lämna ett svar