Inbjudan till SM

Hej!
Nu har inbjudan till SM skickats ut.
Tillsammans med den är det även med en inbjudan till västkustens Jubileumsregatta. Alla smaragder är välkomna att delta på jubileumsseglingen för att fira vårt 40-års jubileum. Det kostar inget att delta på denna segling.
Vi startar vid SM banan direkt efter sista SM seglingen. Därefter blir det en liten djungelbana runt våra fina öar utanför Skärhamn för att slutligen segla in i Skärhamns hamn och runda några bojar för att uppmärksammas av alla på kajerna i Skärhamn. Målgång blir utanför Tjörns SS klubbhus.
Efter seglingarna blir det regattamiddag med festligheter för att ytterligare fira våra 40-åringar och SM-seglare.

Vill även tipsa om hur väl vi har planerat in SM seglingarna tillsammans med andra seglingar. Detta har vi gjort för att ni som verkligen vill segla mycket och uppleva våra fina kappseglingsvatten på västkusten skall få något att bita i.

  • 4 aug Hermanö runt. en fantastiskt fin segling med start i Hälleviksstrand och målgång på Käringön. Denna segling ingår i västkuppen.
  • 7-10 aug SM seglingar i Skärhamn
  • 10 aug Jubileumsregatta i Skärhamn
  • 11 aug Tjörn Runt Classic. Premiär för en ny kappsegling egentligen för båtar konstruerade före 1964 men vi har fått dispens och får delta på denna regatta. Bra träning inför Tjörn runt. Målgång i Stenungsund. Där kan nu båtarna ligga till nästa helg
  • 17 aug Då är det dags för Tjörn Runt som även den ingår i Västkupen.

 

Visst blir det häftigt. 4 regattor på raken. Titta gärna på Tjörns Segelsällskaps SM-sida också.

Satsa på Skärhamn i sommar, Det är där det händer…

/Västkustgänget.

 

Lämna ett svar