Stort intresse för årets SM

Redan nu är vi 27 båtar föranmälda till årets SM på Stora Värtan som går av stapeln den 8-12/8. Detta tycker vi är fantastiskt roligt och vi vet dessutom att det är flera som ännu inte föranmält men som planerar att vara med.

Vi har under ett antal år märkt att intresset för att vara med och kappsegla med Smaragden har ökat och i höstas på SSS höstregatta var vi 13 båtar vilket gjorde att vi var den största kölbåtsklassen på regattan, faktum är att vi har möjlighet att bli en av de största kölbåtsklasserna även under ett SM i år om vi blir uppåt 35 båtar, ni förstår vad det skulle göra för klassen!

Så alla ni som kanske tvekar, gör inte det utan hjälp oss att göra Smaragdklassen till årets mest växande och en av de största kölbåtsklasserna i Sverige, alla är hjärtligt välkomna oavsett nivå. I år kommer vi även att ha ett speciellt pris för bästa tjejbåt.

Ni kan gå in och föranmäla här (ej bindande)

Lämna ett svar