Forum registrering

Många har hört av sig angående vårt forum på sistone. Pga enorma mängder spam, så har jag tvingats införa att man måste registrera sig för att kunna skriva några inlägg i forumet. Dessutom måste jag personligen godkänna registreringen innan ni kan skriva något. Och i vissa fall kan detta ta någon dag eller två beroende på hur upptagen jag är.

Som det har varit tidigare, så har jag varje dag fått radera mängder med spam innehållande viagra, illegala bilförsäkringar m m. Så tyvärr måste vi ha det så här i fortsättningen.

Jag föreslår därför att alla medlemmar registrerar sig i förväg, så att ni snabbt kan använda forumet när ni behöver det. Om ni har en konstig email-adress som t ex bara består av siffror och förkortningar, eller ett väldigt utländskt klingande namn, så är risken att jag kommer att tro att det är en spam-registrering och inte godkänna registreringen. Lika så gäller användarnamnet ni väljer. Om ni trots allt har en sådan emailadress, så maila mig gärna på smaragdforbundet@gmail.com, och förklara att detta är er emailadress. Användarnamnet bör helst vara ert fullständiga namn.

Klicka här för att registrera er på forumet

Mvh

Philip Karlberg
Webmaster

Lämna ett svar